Na drie weken drinken en feesten in Albufeira is je vakantie voorbij. Je hebt je absoluut niet verveeld. Waarschijnlijk is nog niet alle alcohol uit je bloed en ook kan je die vakantieliefde niet vergeten. Toch zal je weer aan de bak moeten om al dat geld terug te verdienen. Ook een bezoekje aan de sportschool om de vakantiekilo’s er af te trainen, kan geen kwaad. Wat moet je allemaal doen als je thuiskomt van je feestvakantie?

Sporten

Mensen trainen hun vakantiekilo's eraf nadat ze een mooie vakantie hebben gehad, die ze kunnen terugzien dankzij hun SD kaart

Een goede tip is om snel te beginnen met sporten. Door te sporten, word je snel een stuk fitter en zal je dit ook snel merken. Ten eerste zal je hierdoor een stuk makkelijker vroeg je bed uit kunnen komen en zal je niet door je wekker heen slapen, wel zo fijn voor je collega’s. Ten tweede zullen de overtollige kilo’s snel weg zijn, waardoor je de vragen over je vakantie niet over het eten zullen gaan

Herinneringen

Mensen maken een selfie die ze kunnen maken dankzij hun SD kaart

‘Pictures or it didn’t happen’. Zorg ervoor dat je vakantie onvergetelijk is, maar zorg er wel voor dat je dit kunt bewijzen aan je vrienden. Maak dus goede foto’s tijdens je vakantie, zodat je er later op kunt terugkijken en je niet op Facebook hoeft te zoeken naar een foto van dat ene meisje. Het is handig om een goede camera met een goede micro SD kaart te kopen en de mooiste foto’s op vakantie te maken. Laat je vrienden (en misschien je moeder) maar zien wat je hebt uitgespookt op vakantie!

Sparen

Tenzij je net een reis hebt gewonnen of je ouders miljonair zijn, kost vakantie geld. Je betaalt natuurlijk je vlucht en je hotel, maar ook voor het eten, de stapavonden en andere uitjes. Je zult veel moeten werken om dit terug te verdienen. Laat je hierdoor niet uit het veld slaan, want reizen en vakanties zijn de enige dingen die geld kosten, waarvan je rijker wordt.

Conclusie

Zorg dat je vakantie onvergetelijk is en dat je hier op kunt terugkijken. Maak de mooiste foto’s en zorg dat je snel weer fit en rijk bent voor je volgende vakantie!

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter